dimarts, 25 de setembre del 2018

Comencem el nou curs... Benvingut 2018/19!!

Com cada setembre, posem en marxa els motors i ràpidament ens acostem a la tardor amb la il·lusió dels nous projectes per compartir i el record dels moments especials viscuts el curs passat. En aquest sentit, ens ompli de satisfacció evocar els èxits literaris que el nostre alumnat va aconseguir als premis Sambori i també durant el XXVIé Dia del Llibre de l'IES Francesc Ferrer i Guàrdia.
L'alumna Irene Durà (1r bat B) es va classificar en l'etapa comarcal del concurs narratiu del Sambori i per aquest motiu va ser reconeguda a l'acte Premis Sambori 2018 organitzat per Escola Valenciana en la localitat d'Elx. El seu conte es titula Per primera vegada. No us el perdeu! Cliqueu a l'enllaç i gaudiu d'una història conmovedora.


 D'altra banda, enguany hem estrenat participació en el concurs fotogràfic La natura i la ciutat convocat també per Escola Valenciana. Tres estudiants han rebut premis, el més destacat dels quals va correspondre a Oana Popa (3r AB) i els altres dos a Jorge Robledo i Jose Valero (2n bat A)





                                                     
Esperem, doncs, un curs ple de novetats i reptes... Com ens sorprendran elles i elles?

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Comencem el nou curs... Benvingut 2018/19!!

Com cada setembre, posem en marxa els motors i ràpidament ens acostem a la tardor amb la il·lusió dels nous projectes per compartir i el re...